Aanmeldingsprocedure

U wilt inburgeren, maar weet niet hoe? ASB Onderwijs helpt u graag op weg met deze beknopte weergave van onze aanmeldingsprocedure.

Intakegesprek

Tijdens een eerste intakegesprek zullen wij al uw vragen proberen te beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

Toets

Tijdens het intakegesprek zal een toets bij u worden afgenomen, zodat wij uw niveau vast kunnen stellen. De intake zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, inclusief niveautoets.

Advies

Aan de hand van een gesprek en de uitslag van de toets zullen wij een advies aan u uitbrengen over het te bewandelen traject. Bij akkoord zal er een contract worden opgemaakt, dat door u ondertekend dient te worden.

Startprocedure

Nadat het ondertekende contract bij ons binnen is, zal de startprocedure in werking worden gezet. U ontvangt een uitnodigingsbrief voor uw eerste lesdag en u ontvangt het lesmateriaal op uw 1e lesdag in de klas.

Wachtlijst

Het kan incidenteel voorkomen dat u niet direct in een klas geplaatst kan worden. Als dit gebeurt krijgt u hier natuurlijk tijdig bericht over. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk in de les te laten starten.